Aktører

Hos Recharge City kan du holde et hvil i vores “lille by på farten” og samtidig få dig en oplevelse – om det er sulten, der skal stilles, bilen, der skal tankes eller kroppen, der trænger til frisk luft i grønne omgivelser eller en god nats søvn. Vi er stedet, hvor hviletid bliver til kvalitetstid – til alle mennesker på farten. Se her, hvilke samarbejdspartnere, muligheder og tilbud, som vores lille by indeholder.

Café Gnist

I samarbejde mellem GRAN, Madhosmads og kaffeekspert Peter Nicolaj Thorup præsenteres der i start 2024 et nyt og spirende cafékoncept, som kombinerer deres tilsammen 30 års erfaring fra café-, catering- og kaffebranchen, der samtidig skal udfordre det nuværende niveau, pendleren møder på motorvejen.
Er du lastbilschauffør, børnefamilie - på farten eller til hygge i det hjemlige cafémiljø, mens bilen lader, byder caféen dig indenfor i hyggelige omgivelser med høj komfort, hvor frisk mad af høj kvalitet, og motorvejens bedste barista kaffe er klar på et øjeblik.
For sælgeren på farten tilbyder vi uforstyrrede lokaler, hvor nye forretninger kan finde sted, og der kan arbejdes i ro med afstand til farten på motorvejen.
Lastbilchaufføren kan se frem til dagens bedste måltid med et menukort, som spænder bredt fra velkendte favoritter såsom bøf stroganoff, braiseret nakkesteg, skipperlabskovs og meget mere.

Carl's Jr.

Carl’s Jr. er enhver burger-entusiasts drømme-destination.
Kæden blev grundlagt i Californien i 1941, og har i dag restauranter fordelt over hele verden. Vi er kendte for vores store flammegrillede amerikanske burgere, der er lavet af friske råvarer og 100% oksekød. I Danmark åbnede Salling Group den første restaurant for 10 år siden, i dag har vi 16 restauranter fordelt over det meste af landet.

Med åbningen i Recharge City er denne restaurant vores 17. og nyeste skud på stammen.
Her kan du få lige det, du har behov for på dit pit-stop – om det er en stor, saftig burger menu, crispy, håndpanerede chicken tenders, en snack til den lille sult, en go’ kop kaffe eller en hand-scooped vanilje-is milkshake. Tag en velfortjent pause og nyd din mad inde i restauranten eller gør det nemt og hurtigt ved at bestille i vores drive-thru.

Forkæl dig selv – og Eat Like You Mean It™

Læs mere om Carl's Jr. her
Circle K

Circle K

Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark og slår nu dørene op til full-service station, der er en investering i fremtidens infrastruktur. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 436 lokationer landet over, hvoraf 209 af dem er en Circle K. Den nye station i Recharge City er indrettet som et opladningssted for alle på farten – på flere måder. Den nye station har 12 lynladestandere centralt placeret. I butikken tilbydes et bredt sortiment af frisklavet mad og drikkevarer, den er indrettet efter nye kundebehov, hvor store siddeområder giver kunderne mulighed for en pause på farten. Derudover er stationen udstyret med solceller, vaskehal og fælles energiløsning i hele butikken med fokus på energioptimering og miljø. Den nye station har en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed. Kom forbi Circle K og få tanket op til turen - uanset om det gælder mad, el eller brændstof.

Læs mere om Circle K her
Zleep Hotels

Zleep Hotels

På Zleep Hotels garanterer vi god nattesøvn til drømme priser. Dét har vi sørget for i 20 år. På vores hoteller vil du altid opleve at god service, dansk design, kvalitetssenge og digitale løsninger går hånd i hånd. Med 13 hoteller i Danmark, 2 hoteller i Europa og 10 hoteller på tegnebrættet kan vi med stolthed invitere vores gæster indenfor på vores kvalitetshoteller. Hvad end du rejser med familien, er på forretningsrejse eller har brug for et pit-stop på vejen, vil Zleep altid være det bedste og mest prisbevidste valg.

Læs mere om Zleep Hotels her
Mega Wash

Mega Wash

Hos MegaWash har vi vasket lastvogne i over 30 år. Vi har erfaring med alle typer af vask af store køretøjer – fra lastvogne til trailere, campingvogne eller dyretransporter. MegaWash kan tilbyde vask og desinfektion døgnet rundt i 11 moderne vaskebaner, fordelt på fem baner i Padborg, fire baner i Vejle, én bane i henholdsvis Hørning og Horsens. I dag kan vi vaske op mod 250 lastbiler i døgnet – lige når det passer dig. Fra 2024 åbner vi hos Recharge City ved Horsens Syd, afkørsel 57, med yderligere to vaskebaner.

Læs mere om MegaWash her

DEKRA

Hos DEKRA hjælper vi mennesker sikkert på vej - både når det gælder i trafikken og i karrieren. Derfor har vi specialiseret os i at syne små og store køretøjer samtidig med, at vi uddanner, opkvalificerer og omskoler til varige jobs - blandt andet i transportbranchen.
Vores skoler kan du finde i hele landet, og her tilbyder vi uddannelse og efteruddannelse i transportsektoren. Skolen i Recharge City tilbyder en bred vifte af relevante uddannelser, der støtter branchens udvikling og gearer den til fremtidens efterspørgsel på chauffører.
DEKRA er den hurtigst voksende bilsynskæde i Danmark, og med synshaller i hele landet er vi altid tæt på dig. I vores synshal i Recharge City syner vi omhyggeligt og effektivt alt fra private biler til erhvervskøretøjer. Så vi glæder os til at byde dig inden for i synshallen eller på skolen.

Læs mere om DEKRA her

Scania

Scania er kendt for sine lastbiler og er en af verdens førende leverandører af bæredygtige transportløsninger. Vores uddannelsestilbud spænder over kurser til lastbilchauffører og vognmænd til teknisk efteruddannelse af vores egne medarbejdere i Scania Academy. Vi har samlet al efteruddannelse af Scania Danmarks mekanikere og værkstedsfolk her i Recharge City i de bedste og nyeste kursusfaciliteter med hotel og restauranter tæt på. Scania Driver Academy, der tilbyder kurser til chauffører og vognmænd, tilbyder jyske kursister alt inden for blandt andet EU-efteruddannelse og ADR-bevis i lækre kursuslokaler i Recharge City. Der vil være rig mulighed for at støde på flotte Scania lastbiler, da lokalerne også vil blive brugt ved leveringer og events.

Læs mere om Scania her

Super Dæk Service

Super Dæk Service har holdt Danmark køreklar siden 1974, og med mere end 70 værksteder landet over, tilbyder vi landsdækkende reparationer, dækskifte og services til private, erhverv og landbrug.
I Recharge City åbner vores første værksted målrettet udelukkende lastbiler og busser. Her kan du som lastbilchauffør med fordel bruge din hviletid effektivt, og lade os sørge for, at du sikkert kan køre videre på din tur.
Hos Super Dæk Recharge City tilbyder vi nemlig dækskifte og dæktjek af lastvognsdæk, så du altid er køreklar, og undgår uforudsete og dyre dækrelaterede nedbrud. Skulle uheldet være ude på farten, tilbyder vi også breakdown service, hvor vores mere end 70 servicevogne står klar til udrykning og hurtig hjælp, 24/7.

Vi glæder os til at tage imod dig og din lastbil, og holde dig køreklar.

Læs mere om Super Dæk her

Sortimo

Sortimo Bilindretning har siden 1973 været førende indenfor indretningsløsninger til varebiler.
Sortimo´s produkter er primært designet til varebiler i alle størrelser, og forhandles via et professionelt markedssegmenteret netværk af forhandlere og partnere.
Produkterne omfatter b.la. reoler, udtræksskuffer, gulv/sidebeklædning, samt et bredt udvalg af diverse tilbehør og lastsikringsprodukter.

I Recharge City råder Sortimo over et 1.000 m2 stor opbygger værksted med tilhørende kontor, hvor vi kan hjælpe dig med varebilsmontage og salgsrådgivning.

Læs mere om Sortimo her

Fit&Sund

Fit&Sund er landsdækkende fitness- og sundhedshuse, med både træning og behandling. Vores værdier bygger på sundhed, viden og nærvær og vores mission er at skabe gode oplevelser for vores medlemmer, og sundhedsforbrugere i alle aldersgrupper. Fit&Sund tilbyder både fitness, fysioterapi, personlig træning og hjælp til kosten.

Hos Fit&Sund tror vi på sundhed i et bredere perspektiv. Det handler om mere og andet end de hurtige løbetider. Det handler om balance. Det handler om at integrere sundhed i alle aspekter af vores liv - fysisk, mentalt og socialt.

I nærheden af Fit&Sund Recharge City finder du Fit&Sund Horsens og Hedensted.

Læs mere om Fit&Sund her