Nyhed - 23/01-2024

Super Dæk Service etablerer servicecenter i Recharge City


Den 1. marts 2024 vil den landsdækkende dæk- og værkstedskæde Super Dæk Service slå dørene op til en ny satsning: et dækværksted målrettet lastbiler i…

Super Dæk Service har indgået en aftale med Recharge City ved afkørsel 57 om etablering af et dækcenter målrettet lastbiler.

Den 1. marts 2024 vil den landsdækkende dæk- og værkstedskæde Super Dæk Service slå dørene op til en ny satsning: et dækværksted målrettet lastbiler i Recharge City afkørsel 57.

– Hos Super Dæk Service har vi blikket rettet mod den grønne omstilling af transportsektoren og autobranchen. Herunder ikke mindst i forhold til elektrificeringen af bil- og vognparken, hvor udviklingen for alvor accelererer nu. Med sit gennemtænkte koncept og fokus på at udvikle fremtidens parkerings- og opladningscenter, var Recharge City en helt oplagt samarbejdspartner for os, siger direktør i Super Dæk Service, John Hornbech Christensen.

Øget sikkerhed
Samarbejdet med Recharge City betyder ifølge direktøren helt konkret, at Super Dæk Service vil etablere et dækcenter med fokus på blandt andet dækskifte og dæktjek på lastbiler.

– Formålet er at hjælpe transportvirksomheder med at optimere oppetiden og højne sikkerheden for deres chauffører og medtrafikanter i en travl og konkurrencepræget hverdag. Super Dæk Service vil konkret tilbyde dækskifte og dæktjek, så kunderne sikkert kan køre videre og undgå uforudsete og dyre, dækrelaterede nedbrud, siger John Hornbech Christensen og uddyber:

– På den måde tror vi på, at vi med vores koncept kan hjælpe kunderne til at få mest mulig værdi ud af deres pause hos Recharge City, i deres stop kan chaufførerne benytte de mange faciliteter, som Recharge City tilbyder. Vi glæder os til slå dørene op og begynde vores strategiske samarbejde.

Full service oplevelse 
Ambitionen med Recharge City er at skabe et parkerings- og opladningscenter, hvor både køretøjet og kroppen kan få en “full service oplevelse.” Derfor er Super Dæk Service den helt rette samarbejdspartner for Recharge City til netop dette. Charlotte Ørnsvig, der er projektdirektør i Recharge City er glad for samarbejdet og fortæller: 

– Super Dæk Service er med til at løfte hele oplevelsen og servicen, som vi ønsker at tilbyde alle, der kører forbi Recharge City. Så vi er meget glade for samarbejdet og ser frem til, at de første køretøjer bliver serviceret i det nye værksted.

Super Dæk Service Recharge City vil været udstyret to porte til lastbiler og dækspecialister, som vil stå klar til at servicere kunderne.