Nyhed - 19/09-2023

Burgerkæde med californiske rødder bliver en del af Recharge City


Fra 2024 kan du slå vejen forbi Recharge City og få store flammegrillede burgere med råvarer i bedste kvalitet fra Carl's Jr.

Der har været stor spænding om navnene på de tre restauratører, som skal være en del af Recharge City. Nu er aftalen omkring den anden restauratør og kommende fastfoodkæde netop faldet på plads, og det bliver den globale burgerkæde med californiske rødder, Carl’s Jr., som i Danmark opereres af Salling Group. Fra 2024 kan du slå vejen forbi Recharge City og få store flammegrillede burgere med råvarer i bedste kvalitet.

Fra 2024 kan du slå vejen forbi Recharge City og få store, velsmagende burgere med gode råvarer af høj kvalitet. Det er nemlig opskriften hos Carl’s Jr., der åbner sin restaurant nummer 17 i Danmark og nummer 11 i Jylland i Recharge City. Den nye restaurant vil kunne tage en stor kapacitet med plads til 100 gæster indenfor og 50 pladser udenfor.

Hos Salling Group, der har licensen og opererer Carls Jr. brandet i Danmark, er der stor begejstring over den nye aftale, der sikrer en unik placering ved motorvej E45.

”Vi er superglade for aftalen med Recharge City, og vi er stolte af at blive en del af et nyt og spændende område. Beliggenheden ved motorvejen er den perfekte placering til en Carl’s Jr. restaurant, da det er en travl strækning med mange forbipasserende biler både i hverdage og weekender. Vi har endnu ingen Carl’s Jr. i Horsens by, så vi forventer også at tiltrække mange lokale gæster til restauranten. Placeringen giver os mulighed for at tilbyde det helt unikke Carl’s Jr. koncept og friske velsmagende burgere til endnu flere gæster i Danmark,” siger Michael Hald, der er Head of Franchise for Carls Jr. i Danmark.

Carl’s Jr. åbner med to drive-in baner og en stander-løsning med selvbetjening indenfor, så der er mulighed for at få så mange gæster igennem som muligt og dermed sikre en god og nem oplevelse for alle.

Tiltrækning af ny burgerkæde til området

Hos Recharge City er der glæde over at kunne trække et nyt fastfood-brand til området og dermed være med til at give et frisk pust til udvalget af spisesteder – både for folk på farten og folk fra nærområderne.

”Vi glæder os over, at en stor, global kæde som Carl’s Jr. gerne vil være en del af vores projekt – og at vi kan være med til at tilbyde noget, som man ikke finder alle steder. Samtidig er det vigtigt for os, at der er spise-oplevelser for alle, og med Carl’s Jr. får vi et brand med en fastfoodmenu, som rammer bredt – med fokus på gode råvarer og høj kvalitet”, siger Charlotte Ørnsvig, projektdirektør hos Recharge City.

Med den nye aftale har Recharge City nu sat navn på to ud af tre restauratører til den lille by ved motorvejen.