Til besøgende

Hos Recharge City kan du holde et hvil i vores “lille by på farten” og samtidig få dig en oplevelse – om det er sulten, der skal stilles, bilen, der skal tankes eller kroppen, der trænger til frisk luft i grønne omgivelser eller en god nats søvn. Vi er stedet, hvor hviletid bliver til kvalitetstid – til alle mennesker på farten. Se her, hvilke samarbejdspartnere, muligheder og tilbud, som vores lille by indeholder.

Circle K

Circle K

Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 14.000 butikker og stationer og ca. 122.000 ansatte i 24 forskellige lande rundt om i verden. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 437 lokationer landet over. 226 er stationer, som udover brændstoffer under Circle K-brandet tilbyder mad, drikkevarer og bilvask. Samtidig er der lynladestandere på mange af vores stationer inkl. på Recharge City.

Gå til hjemmeside
Zleep Hotels

Zleep Hotels

På Zleep Hotels garanterer vi god nattesøvn til drømme priser. Dét har vi sørget for i 20 år. På vores hoteller vil du altid opleve at god service, dansk design, kvalitetssenge og digitale løsninger går hånd i hånd. Med 13 hoteller i Danmark, 2 hoteller i Europa og 10 hoteller på tegnebrættet kan vi med stolthed invitere vores gæster indenfor på vores kvalitetshoteller. Hvad end du rejser med familien, er på forretningsrejse eller har brug for et pit-stop på vejen, vil Zleep altid være det bedste og mest prisbevidste valg.

Gå til hjemmeside
Mega Wash

Mega Wash

Hos MegaWash har vi vasket lastvogne i over 30 år. Vi har erfaring med alle typer af vask af store køretøjer – fra lastvogne til trailere, campingvogne eller dyretransporter. MegaWash kan tilbyde vask og desinfektion døgnet rundt i 11 moderne vaskebaner, fordelt på fem baner i Padborg, fire baner i Vejle, én bane i henholdsvis Hørning og Horsens. I dag kan vi vaske op mod 250 lastbiler i døgnet – lige når det passer dig. Fra 2024 åbner vi hos Recharge City ved Horsens Syd, afkørsel 57, med yderligere to vaskebaner.

Gå til hjemmeside