Nyhed - 22/01-2024

Få synet din bil – nemt og bekvemt hos DEKRA


DEKRA, der allerede har etableret en uddannelsesskole i Recharge City med kurser inden for transportbranchen, udvider nu sit serviceområde ved også at tilbyde bilsyn.

Den 01. maj 2024 føjer DEKRA endnu en bilsynshal til landkortet, når en spritny hal åbner i Recharge City. Med åbningen udvider DEKRA sit netværk af synshaller, hvor der både er kapacitet til og erfaring i at syne lette og tunge køretøjer. Den nye synshal er placeret centralt i transportknudepunktet ved afkørsel 57, Horsens Syd i det helt nye parkerings- og opladningscenter.

DEKRA, der allerede har etableret en uddannelsesskole i Recharge City med kurser inden for transportbranchen, udvider nu sit serviceområde på stedet ved også at tilbyde bilsyn til både private og erhvervskøretøjer. Den nye synshal er et naturligt skridt i virksomhedens fortsatte engagement i at levere høj kvalitet og sikkerhed inden for transportsektoren.

Recharge City i Horsens er et moderne transportcentrum, der tilbyder avancerede faciliteter og infrastruktur til blandt andet transportbranchen. DEKRA’s beslutning om at etablere en bilsynshal understreger samarbejdet med Recharge City som en nøgledestination for transporttjenester.

”Vi er glade for at kunne udvide vores samarbejde med Recharge City endnu mere. Ved at åbne en hal, hvor vi endnu engang demonstrerer vores ekspertise og bredde i at kunne synes både de store og små køretøjer, styrker vi ikke kun vores tilstedeværelse inden for bilsyn, men det markerer også vores engagement i at understøtte transportbranchen som helhed. Recharge City er det ideelle sted for os, og vi ser frem til at betjene både private og erhvervskunder med vores professionelle og pålidelige bilsynsservices,” siger Mikael Morell, Direktør Bilsyn DEKRA.

DEKRA’s nye bilsynshal i Recharge City vil være operationel fra den 01. maj 2024 og vil tilbyde en bred vifte af bilsynstjenester for at imødekomme behovene hos både private bilejere og virksomheder inden for transportsektoren.

”I Recharge City vil vi gerne dække så mange behov for mennesker på farten som muligt. At DEKRA åbner bilsynshal i Recharge City er derfor med til at understøtte vores ambition om at have et stort udbud af faciliteter og ydelser til både tunge og lette køretøjer. Derfor er vi utroligt glade for samarbejdet og ser frem til, at DEKRA kan åbne dørene til deres nye lokation,” fortæller Charlotte Ørnsvig, projektdirektør i Recharge City.