Nyhed - 19/12-2023

DEKRA Introducerer transportskole i Horsens


Skolen er designet til at imødekomme behovene i en konstant udviklende transportsektor og tilbyder specialiserede kurser og træning til chauffører og transportfagfolk.

DEKRA har etableret en førsteklasses transportskole i forbindelse med Recharge City i Horsens, der åbner den 05.02.24. Den ligger på en af de travleste strækninger i Jylland, og er nu det ideelle knudepunkt for DEKRA’s skole. 

Skolen er designet til at imødekomme behovene i en konstant udviklende transportsektor og tilbyder specialiserede kurser og træning til chauffører og transportfagfolk. Med fokus på transport vil skolen bidrage til at hæve standarden for sikkerhed og effektivitet i branchen vil fokus være på EU-efteruddannelser, men hold som kørekort til lastbil, hængerkørekort, kørekort til varebil, ADR, taxa og BAB, vil også blive udbudt. 

Karsten Trend Poulsen, adm. direktør DEKRA i Midtjylland, siger: ”Vi er glade for at have fundet en perfekt placering i Horsens. Vores kunder har længe efterspurgt, at vi har en skole i Horsens området også, hvilket vi nu kan imødekomme. Placeringen gør det til et centralt knudepunkt, der letter adgangen for fagfolk og kommende kursister. Med skolen i Horsens er DEKRA godt dækket ind i Midtjylland, hvor vi nu har syv skoler fordelt ud over regionen”.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig hold på DEKRAs website.

Åbningstidspunkter og detaljer om DEKRA’s uddannelsesprogram i Horsens kan findes på DEKRA’s hjemmeside