Nyhed - 02/06-2023

Nyt truckdieselanlæg på plads hos Recharge City


Det nye truckdieselanlæg er netop nu ved at blive opført hos Recharge City, som ligger lige ud til motorvej E45 ved afkørsel 57, Horsens Syd

Mange har været nysgerrige og interesserede i at høre hvilke muligheder for brændstof det kommende nye parkerings- og opladningscenter, Recharge City, vil tilbyde. Og selvom navnet kunne antyde det, så er der altså tale om alle slags brændstof og ikke kun elladere. Nu er aftalerne endelig underskrevet, og det nye truckdieselanlæg kommer til at bestå af fire aktører. Det har været et stort ønske at kunne servicere alle lastbiler og chauffører ud fra de aftaler omkring brændstof, som de hver især måtte have.

Det nye truckdieselanlæg hos Recharge City ved afkørsel 57 på E45 er nu på plads. Anlægget vil blive serviceret af fire forskellige aktører – Circle K, Shell, IDS/Q8 og OK – for at honorere de forskellige aftaler, som chauffører og vognmænd har omkring brændstof. Tilgængelighed og optimering af tankning er nøgleordene for det nye anlæg, som nu er i gang med at blive etableret.

”Vi tænker generelt i, hvordan vi kan gøre hviletiden og pausen endnu nemmere og bedre for chaufførerne, og det betyder, at vi skal samle så mange gode og nødvendige faciliteter og tilbud til dem som muligt. Med et truckdieselanlæg, der tilbyder alle former for brændstof, håber vi på, at vi kan være samlingspunkt for mange chauffører, der samtidig lige tager den tiltrængte pause hos os”, fortæller Charlotte Ørnsvig, projektdirektør hos Recharge City.

Med det nye truckdieselanlæg vil det være muligt at tanke diesel, AdBlue og HVO.

”Det er en stor tidsbesparende fordel for chaufførerne, at man kan tanke diesel og AdBlue på samme lokation, der samtidig er nem at komme til på en af de travleste strækninger i landet. Det er enormt vigtigt for os at sikre, at vi kan tilbyde det, som chaufførerne efterspørger, så vi gør deres arbejdsforhold bedre”, siger Charlotte Ørnsvig.

Det nye anlæg åbner i januar 2024 i forbindelse med åbningen af hele Recharge City i første kvartal 2024.

Nyt truckdieselanlæg opføres hos Recharge City