Nyhed - 23/11-2022

Hotelaftale til Recharge City løfter niveauet – for transportbranchen og hele området


Hotelaftalen for Recharge City er nu på plads. Zleep Hotels bliver en del af Danmarks nye store parkerings- og opladningscenter.

Hotelaftalen for Recharge City er nu på plads. Zleep Hotels bliver en del af Danmarks nye store parkerings- og opladningscenter. Med Zleep Hotels som første officielle samarbejdspartner begynder planerne at tegne sig for Recharge City som et attraktivt opholdssted på farten, der både kan huse langturschauffører, der har brug for faciliteter til deres 45-timers hvil, men også turister og overnattende gæster i området. Aftalen med Zleep Hotels tilfører nye muligheder og et løft – ikke bare for transporterhvervet, men for hele området, lyder det fra Destination Kystlandet. 

Når Recharge City åbner i 2024, bliver det med et spritnyt Zleep Hotel i porteføljen. Hotellet bliver bygget i fem etager og vil indeholde 164 værelser, lounge- og morgenmadsområde samt bar og reception. 

Hotelaftalen har stor betydning for Recharge City – af flere årsager: 

”Vi er meget stolte over, at et hotelbrand som Zleep Hotels ser et godt potentiale i at være en del af fremtidens parkerings- og opladningscenter. Vi er på mange måder en ny spiller på landkortet, som ønsker at gøre op med myter, fordomme og historier om rastepladser, og derfor har vi brug for stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at løfte niveauet. Zleep Hotels er et perfekt match til vores forskellige målgrupper – langturschauffører, forretningsrejsende, turister og overnattende gæster, som er i området”, siger Charlotte Ørnsvig, projektdirektør for Recharge City.

Recharge City visualisering

Hotel er med til at sætte nye standarder for langturschauffører 

For Recharge City har det været afgørende at få en hotel-operatør med, som netop kan opfylde de behov, som langturschauffører har. Et overnatningstilbud, som fungerer nemt og sikkert, og hvor man hurtigt kan checke ind og ud til fornuftige priser. 

”Det er klart, at vi med et hotel viser, at vi har planer om at ændre vilkårene for langturschauffører og muligheden for et ordentligt 45-timers hvil, som er EU-krav på de længere køreture. Det må være rimeligt, at chaufførerne tilbydes ordentlige forhold, og her går vi gerne forrest. Vi håber derfor på god opbakning fra hele branchen – chauffører, vognmænd fra ind- og udland samt transportorganisationer, så vi sammen kan løfte niveauet”, siger Charlotte Ørnsvig.

En bonus for hele området med flere overnatningsmuligheder

Hos Destination Kystlandet, der arbejder for at styrke det fælles destinationsområde for Odder, Horsens og Hedensted, er der stor begejstring over den nye hotelaftale med Zleep Hotels. 

”Vores opgave og ambition er at tiltrække flere besøgende til området og få dem til at blive lidt længere med alle de oplevelser, som vi har at byde på. Der er ingen tvivl om, at særligt Horsens – men også destinationen generelt – mangler overnatningskapacitet til gæster, der kommer for koncerter, konferencer og oplevelser, og det får vi nu en perfekt løsning for med det nye Zleep Hotel Horsens som en del af Recharge City. Hotellet er en bonus for hele området – det har en god lokation og kan benyttes af mange forskellige overnattende”, siger Helle Berthold Rosenberg, direktør for Destination Kystlandet.