Nyhed - 01/09-2022

Recharge City er Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering


Projektet har udviklet sig til en storstilet vision om at etablere et fremtidssikret parkerings- og opladningscenter midt i Nordeuropa.

Recharge City visualisering

Det startede med et ønske om at skabe bedre parkerings- og arbejdsforhold for langtidschauffører. Nu har projektet udviklet sig til en storstilet vision om at etablere et fremtidssikret parkerings- og opladningscenter midt i Nordeuropa på den travleste strækning i Danmark, som skal sætte nye standarder i transportbranchen og skabe udvikling i området. Det er den lokale projektudviklingsvirksomhed, MORTENSEN, det står bag opførelsen af Recharge City med millionstøtte fra EU. 

Recharge City er stedet, hvor hviletid bliver til kvalitetstid. Åbner i 2024.